Puolikuun Tarinat

Petetyt III

Ensimmäinen askel

Toinen aamu Malttarwan kylässä alkoi syksyisen kalseana tihkusateineen ja jäätävine viimoineen. Eilispäivän karhun kohtaamisesta selvinneiden aamupala tuli yllättävään, mutta onnelliseen päätökseen kun Derek käveli majatalon etuovesta sisään. Kuolleeksi luultu magus olikin hengissä ja täysissä sielun voimissa – joskin hiukan muuttuneena; Derekillä oli nyt lumenvalkoiset hiukset ja valkoisia untuvia ympäri kehoa. Iloisen jälleennäkemisen jälkeen osittain palautunut ryhmä valmistautui lähtemään pohjoiseen kauppavankkureiden kyydissä, jahka ne saapuisivat.

Ja kyllä vankkurit saapuivatkin, paitsi valtavalla kiireellä ja epäkuolleiden takaa-ajamina. Yllätyksestä tokeneina Keihäät syöksyivät puolustamaan vankkurikuskia, ja kylää, tältä epäkuolleelta viholliselta. Vankkureita saattanut ratsumies Jonah Mandipula liittyi taisteluun, ja auttoi ystävyksiä tuhoamaan zombit ja luurangot. Samaan hengenvetoon hän liittoutui viisipäisen joukkion kanssa, oppiakseen totuuden Seitsemän Keihään legendasta.

Epäkuolleiden hävityksen jälkeen riimumaagi Ziprick pyysi nyt kuusihenkistä joukkiota etsimään kävelevien ruumiiden lähteen, joka huhujen mukaan voisi hyvinkin olla pohjoisessa päin sijaitseva hylätty hautausmaa. Asia ei tosin ollut näin, kuten seikkailijat huomasivat saavuttuaan suurelle metsäaukiolle, josta löytyi useampi iso ruumiskasa, kultisti taikakehässä, ja lisää epäkuolleita. Seurannut taistelu oli lyhyt ja kiivas, ja se päättyi kultistin kuolemaan, kun Asselchen onnistui lävistämään tämän maahan kiinni – solisluun kohdalta rintakehän alapuolelle.

Saavuttuaan takaisin Malttarwaan, ryhmä palkittiin varusteilla ja loitsuhoidolla.

Sitten, he valmistuivat lähtemään kohti pohjoista jälleen kerran.

Comments

Aamaxu

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.